KARRIER

Nyitott pozíciónkról itt tájékozódhat!

Amennyiben jelentkezne aktuális állásajánlataink egyikére, kérjük küldje el önéletrajzát a kovacs.adel@electronholding.com e-mail címre.

Kérdés esetén hívja a +36 20 402 8045 telefonszámot.

KÖNYVELŐ

A feladatkör tartalmazza a cégcsoporthoz tartozó társaságok naprakész könyvelési feladatainak ellátását, számlák, bizonylatok törvény által előírt formában való kontírozását, könyvelését. Emellett évközi és év végi zárások és beszámolók, valamint az ezekhez tartozó analitikák elkészítését, adóbevallások, statisztikák és egyéb adatszolgáltatások elkészítését, tárgyi eszköz-nyilvántartás vezetését, kimutatások elkészítését, számlázást, bankszámlák kezelését és utalások rögzítését. Junior és medior/senior jelöltek jelentkezését is várjuk.

pexels-photo-4476375_edited_edited.jpg
VILLAMOS PROJEKTMENEDZSER

Feladata lesz a napelemes erőművek helyszíni villamos kivitelezésének koordinálása, villamos berendezések telepítésének és erőmű hálózat csatlakozásának irányítása, kapcsolattartás alvállalkozókkal, engedélyesekkel, projektterv, költségvetés, kivitelezési és pénzügyi ütemterv készítése, az üzembehelyezés irányítása, illetve szoros együttműködés a kivitelezési, tervezési és pénzügyi osztállyal.

AdobeStock_370467307.jpeg
GÉPKEZELŐ - C kategóriás jogosítvánnyal

A munkakör része a naperőműves kivitelezéseink közötti gép, anyag mozgatás tehergépkocsival, építkezéseinken szállítási és rakodási feladatok elvégzése, földmunka, menetlevél, fuvardokumentumok készítése.

pexels-aleksandar-pasaric-1238864.jpg
Helyszíni építésvezető

Feladatköre:

  • Naperőmű kivitelezési helyszíneken történő munkavégzés 

  • Adatszolgáltatások, napi jelentések készítése, költségek nyomon követése a projekt során, 

  • Építési napló vezetése 

  • Alvállalkozói csapatok koordinálása 

  • Saját állományban lévő operátoraink és szerelőink koordinálása, 

  • Kivitelezési munkák ütemezésének kialakítása, megszervezése, felügyelete

pexels-photo-3760529_edited.jpg